петак, 23. август 2013.

Subota 24 avgust 2013



Everton Wba 1 @ 1.55

Everton ce prvu utakmicu ove sezone otvoriti protiv tima koji je po meni jedan od kandidata za ispadanje ove sezone. Wba je i u prvom kolu na domacem terenu pokazao da je dosta slabiji tim u odnosu na proslu sezonu , dok je Everton odigrao vrlo dobru utakmicu ( 2:2 ) protiv Norwicha u gostima. Norwich je mnogo bolja ekipa od one iz prosle sezone tako da ovo i nije neki neuspeh, i ocekujem prva 3 boda na Gudisonu za karamele. Ocekuje se i Arouna Kone u startnoj postavi, i ako Everton odigra kao sto je igrao protiv Norwicha kec bi trebalo da dodje.

Blackpool - Reading 3+ @1.70

Blackpool je posle startne dve pobede na tezem gostovanju protiv Midlzbroa remizirao 1:1. U prvoj utakmici su u gostima dobili Doncaster 1-3 a u drugoj Barnsley 1:0 iako sam i tu ocekivao vise golova. Sa druge strane imamo Reading koji je u prva tri kola odigrao sa dosta golova , 3:3, 1:1, 2:1 i ociglednoj u svakoj igrali GG tako da ocekujem da ce ni ova nece biti nista razlicitija od poslednje 3, jos gostuju uvek raspolozenom Blackpool-u za raspucane utakmice.

Tranmere - Peterborough 3+ @1.75

Tranmer je krenuo sezonu sa 3 poraza a Peterborough sa 3 pobede. Tranmere je sve 3 odigrao 3+ GG dok je Peterborough to uradio na 2 utakmice. Tranmer ce kuci ocigledno krenuti po prva 3 boda, jer su prosle godine bili kandidati za visi rang a sada krenuli dosta ocajno. Mislim da je sve ovo dovoljno za 3+.

Leicester - Birmingham 1 @ 1.70

Lester je krenuo sezonu sa dve pobede dosta teske i obe na strani protiv Derbija i Midlzbroa, dok je remizirao kod kuce na otvaranju sa Leedsom. Sada im u goste dolazi Birmingham koji ima dva poraza i pobedu u prva 3 kola, zanimljivo jedina pobeda im je u gostima. Lester je tim koji puca na EPL i ocekujem da ovde iskoriste losu formu gostiju a i bolji tim koji imaju i odnesu pobedu.

Lyon - Reims 1 @1.55

Lyon je kiksirao u kvalifikacijama za LS protiv Sosijedada i mnogi bi rekli da ce se ovde cuvati za revans, ali mislim da im je i ova utakmica podjednako bitna jer nije dobar osecaj ici na gostovanje ako u ovakvoj tekmi ne pobedite i uvucete jos vise sumnje u sebe i vase moci. Ocekujem da ce ih Lyon pregaziti zarad timskog duha  a da ne spominjem kvalitet koji je na strani domacina.


Нема коментара:

Постави коментар